دکتر عبدالحسین کلانتری در گفت وگوی اختصاصی با ایسنا، درباره حوادث اخیر رخ داده در فضای دانشگاهی، اظهار کرد: متاسفانه وقایع و اتفاقات ناخوشایندی این روزها در دانشگاه ها اتفاق افتاده است.
وی با بیان اینکه اگرچه اعتراضات و مطالبات قانونی دانشجویان در چارچوب هنجارها و قواعد دانشگاهی مسموع است و حتما روسای دانشگاه ها باید حرف دانشجویان را بشنوند، تصریح کرد: روسای دانشگاه در کنار شنیده مطالبات دانشجویان حتی باید زمینه سازی کنند تا این مطالبات در چارچوب های تمهید شده در دانشگاه ها پیگیری شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به شکل گیری اغتشاشات و حرکت های خارج از رویه ها و قواعد و هنجارهای دانشگاهی طی روزهای گذشته، گفت: این حرکت های غیر مرسوم و فحاشی ها و هتک حرمت های صورت گرفته، اصلا پسندیده نبود و خوشبختانه خود جامعه دانشگاهی واکنش نشان داد.
کلانتری، آسیب دیدن برخی از دانشجویان و کادر دانشگاهی در جریان این حرکت های غیر مرسوم را زیبنده دانشگاه و دانشجو ندانست و بیان کرد: امیدواریم این اتفاقات مبنایی شود تا تصمیمات خوبی را اتخاذ کنیم و شاهد تکثیر چنین رفتارهایی نباشیم.
وی با بیان اینکه در فضای دانشگاهی همواره با چند مشکل اساسی مواجه بوده و هستیم، خاطرنشان کرد: از یک طرف جریان معاند سرمایه گذاری کرده تا دانشگاه را زمین بزند و لذا باید هوشیاری لازم در جامعه دانشگاهی صورت بگیرد و مسائل تحلیل شود.
معاون فرهنگی وزیر علوم، از دانشگاه ها خواست سواد رسانه ای را در دستور کار قرار دهند و اضافه کرد: آشنایی دانشجویان با جنگ شناختی و ترکیبی که توسط جریان معاند هدایت می شود، ضروری است.
وی ادامه داد: از طرف دیگر با ضعف ها و عقب افتادگی ها و کم کاری ها و بی توجه به مباحث فرهنگی و اجتماعی مواجه هستیم که در این سال ها صورت گرفته و باید آنها را جبران کنیم.
کلانتری با بیان اینکه اتفاقات اخیر نشان داد مشکلات جدی در برنامه ها و فعالیت های فرهنگی داشتیم، عنوان کرد: از آموزش و پرورش و آموزش عالی گرفته تا رسانه ملی باید یک حرکت مضاعف و رو به جلو را آغاز کنیم و دولت هم باید کمک کند و بودجه های مناسب را تخصیص دهند تا دست دانشگاه ها باز باشد.
معاون فرهنگی وزیر علوم، از تخصیص اعتبار فرهنگی به دانشگاه ها خبر داد و یادآور شد: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بودجه سه درصدی فرهنگی را ابلاغ و دانشگاه ها را موظف کرده این اعتبار را به حوزه فرهنگی تخصیص دهند؛ البته دانشگاه ها خیلی درگیر مسائل زیرساختی از جمله خوابگاهی و سلف و حمل و نقل و آزمایشگاه و... هستند و عملا امکات تخصیص چنین اعتباری را ندارند که می طلبد مجموعه دولت و مجلس کمک جدی کنند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)